Rend a lelke mindennek

A mai napig a fülembe csengenek nagymamám szavai, aki napi szinten használta ezt a közmondást. Természetesen gyerekként inkább csak a nyaggatást éreztem benne, hiszen megint el kellett pakoljak valamit.

Aztán ahogy telt-múlt az idő, a szavak mélyebb értelmet nyertek. Rájöttem, hogy a rend nem feltétlenül kifelé és másnak szól. Nem csupán arról van szó, hogy mit szól a betévedt vendég, ha a pulóverem a konyhában hagytam vagy ha a polcon rendetlenül sorakoznak egymás mellett a kacatok. A gondokkal és megoldásra váró feladatokkal teli mindennapokban valóban hasznunkra válik, ha képesek vagyunk rendet tenni a fejünkben és a lelkünkben.

Előfordult már veled, hogy ugyanazokat a köröket futottad egy problémával kapcsolatosan időről időre? Vagy az, hogy kaptál egy tucat tanácsot, mit kellene tegyél, de egyiket sem érezted az saját megoldásodnak? Tudod, hogy túl sok energiát emészt fel a tépelődés, de nem tudod hogyan lépj tovább?

Többek között ilyen helyzetekben tud segítségedre lenni egy 6-8 alkalmas coaching folyamat. Amennyiben szeretnéd, hogy együtt dolgozzunk, keress bátran elérhetőségeim egyikén.